Invitații online pentru diferite evenimente.

Termeni și condiții

Site-ul WedINVITE.ro este administrat de WEDALIST ROMANIA SRL, CUI 47097180, J40/21628/2022 cu sediul social in Aleea Marius Emanoil Buteica 25-27, sector 3, București.

Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea serviciilor oferite de WedINVITE, utilizatorii își exprimă acordul explicit cu termenii și condițiile prezentate.

Descrierea Serviciilor

WedINVITE oferă o platformă digitală prin care utilizatorii pot crea invitații personalizate pentru diferite evenimente. Serviciul permite o personalizare detaliată, oferind opțiuni variate de modificare a textelor, fonturilor, culorilor și imaginilor. Utilizatorii pot să aranjeze invitații la mese și să primească răspunsuri în platformă sau prin email din partea invitaților.

Acces și Utilizare

Utilizatorii se obligă să utilizeze serviciile WedINVITE respectând legislația aplicabilă și fără a încălca drepturile terților. Acest angajament asigură o utilizare responsabilă și etică a platformei. WedINVITE își rezervă dreptul de a restricționa accesul la servicii în cazul nerespectării acestor condiții, protejând astfel integritatea și reputația platformei.

Modificări ale Serviciului și Termenilor

WedINVITE își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile sau de a întrerupe serviciul, asigurându-se că adaptează constant oferta la cerințele pieței și la feedback-ul utilizatorilor. Modificările vor fi comunicate utilizatorilor în mod transparent și vor intra în vigoare imediat ce au fost postate pe site. Aceasta clauză asigură flexibilitatea necesară pentru evoluția continuă a serviciilor.

Tarife și Plăți

Tarifele pentru serviciile WedINVITE sunt structurate pentru a oferi flexibilitate. Opțiunea de plată unică sau per invitat permite utilizatorilor să aleagă modelul financiar care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.
Plățile se realizează online, cu cardul.
Dacă plata este realizată per invitat, utilizatorul va putea trimite invitațiile online numărului achiziționat de invitați.
Dacă plata este unică per invitație, va putea adăuga și trimite invitații unui număr nelimitat de invitați.
Toate plățile sunt finale, nefiind posibilă returnarea valorii acestora ulterior.

Livrare

Activarea invitațiilor online se face in termen de maxim 10 minute din momentul confirmării plății online.

Retur

O invitație online poate fi returnată doar daca utilizatorul nu poate folosi serviciul din cauza unor probleme de ordin tehnic datorate WedINVITE si care nu pot fi soluționate in termen de 72 de ore de la recepționarea reclamației din partea clientului.

Plata returului se face in termen de 72 de ore de la confirmarea acestuia, în contul indicat de utilizatorul care a solicitat returul.

Comunicarea reclamațiilor se poate face pe datele menționate în secțiunea contact a prezentului document.

Proprietate Intelectuala

Conținutul generat de utilizatori rămâne sub controlul acestora, însă utilizarea platformei nu conferă drepturi de proprietate intelectuală asupra elementelor software și designului oferit de WedINVITE. Aceasta protejează inovațiile și investițiile făcute în dezvoltarea platformei, garantând exclusivitate și protecție legală.

Confidențialitate

Protecția datelor personale este o prioritate pentru WedINVITE, care se angajează să respecte confidențialitatea informațiilor furnizate de utilizatori. Prin utilizarea serviciilor, utilizatorii sunt asigurați că informațiile lor sunt gestionate cu maximă prudență și conform reglementărilor în vigoare. Pentru toate informațiile legate de protecția datelor personale se poate consulta Politica de Confidențialitate.

Limitări de Răspundere

WedINVITE depune toate eforturile pentru a asigura funcționarea optimă a serviciilor sale, însă nu poate garanta absența totală a întreruperilor sau a erorilor. Prin acceptarea termenilor, utilizatorii recunosc că WedINVITE nu va fi responsabil pentru pierderi indirecte sau incidentale, protejând astfel compania de pretenții nejustificate.

Legislație Aplicabilă

Acești termeni sunt guvernați de legile din România și sunt interpretate în conformitate cu aceasta. Această clauză asigură că orice dispută va fi soluționată eficient și echitabil sub jurisdicția locală, oferind securitate și predictibilitate legală utilizatorilor și companiei.

Contact

Pentru întrebări, clarificări sau suport legat de serviciile oferite, utilizatorii sunt încurajați să contacteze echipa WedINVITE prin telefon sau email:
Email: hello@wedinvite.ro
Telefon: +40 723 330 471